Contacteer ons
shine

Telefoonnummer : 86-18662236060

WhatsApp : +8613962269198

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd.

De kwaliteit is de overleving van het bedrijf!

  • Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd.
  • Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd.
  • Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd.
  • Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië
Type Business: Fabrikant
Merken H.S.H Aantal werknemers 50~80
Jaarlijkse omzet 1000000-2000000 Opgericht Jaar 2012
Export pct 80% - 90%
Inleiding

De de Schaarfabriek werd van Zhangjiagangjincheng gevestigd in 1993. De Schaarco. van Zhangjiagangjincheng, Ltd werd opgericht in 2012. Het behoort tot hetzelfde familiebedrijf zoals de fabriek. De stichters zijn in de industrie meer dan 40 jaar geweest. Het bedrijf en de fabriek zijn op hetzelfde adres. Het bedrijf werd gevestigd hoofdzakelijk voor de fabrieksuitvoer. Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar van de uitvoerervaring. Verstrek hoofdzakelijk professionele het kappenschaar en huisdierenschaar. De producten omvatten een verscheidenheid van schaar van het hoge en lage rangroestvrije staal. De ingevoerde Japanse materialen, kobalt-bevat materialen, kleurden titaniumschaar, enz. De het meest meestal gebruikte methode van samenwerking is OEM/ODM. De markt is hoofdzakelijk in Europa en Amerika. De klant is een groothandelaar van middelgrote en grote haarhulpmiddelen.

China Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Het bedrijf heeft merkklanten meer dan 20 jaar gediend. De het productkwaliteit van de fabriek en de de diensthouding genieten van een hoge reputatie in de industrie. Het verkooppersoneel heeft uitgebreide productervaring. Allen u wenst moet het gewenste product beschrijven. Wij zullen u bij alles helpen. De klanten kunnen een verscheidenheid van ingevoerde en binnenlandse toebehoren, evenals een verscheidenheid van hoge en low-grade materialen vrij kiezen. De fabriek kan vele types van staal, zoals China 9CR, Japan 440-c, Japan VG1, Japan VG10 etc. verstrekken. Technisch, hebben onze werknemers meer dan 20 jaar van ervaring. Ons voordeel is dat de productkwaliteit zeer goed is. Onze productdeskundigheid en ervaring kunnen aan uw diverse eisen ten aanzien van productkwaliteit volledig voldoen.

China Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Als oud familiebedrijf, is ons hoofdformulier een productiefabriek. Beschouw altijd productkwaliteit als leven van de fabriek. Wij vergen de tevredenheid van onze klanten als norm. En wij leven de vertrouwelijkheidsovereenkomsten van onze klanten na. Tijdens samenwerking, moeten wij van de belangen van klanten te werk gaan. Voorzie klanten van de snelste en beste producten. Laat klanten van onze oprechte samenwerkingshouding genieten.

China Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Het bedrijf heeft zijn eigen merk „狐 HSH“. Het heeft een hoge reputatie in China. Naast zich het concentreren op het productiedeel om snellere en betere stijlen te ontwikkelen, worden de fabrieken dicht verbonden met de eerste-lijnmarkt. Daarom heeft de productstijl de markt geleid. En dicht verbonden aan de eerste-rijmarkt. Wij hebben specifiekere eisen ten aanzien van elke kapper. Dit is zeer nuttig voor de kwaliteit van onze producten. Onze nieuwe producten zijn dichter aan huidige tendensen.

China Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Onze fabriek is de eerste innovatieve onderneming in China dat uitvindingsoctrooien voor schaar productie (3 punten) en gebruiksmodeloctrooien (4 punten) bezit. Het is de eerste fabrikant in China om een verticale boor en precisiemolen te gebruiken om bladen te malen. De fabriek is zeer sterk in gemechaniseerde productiecapaciteit. Niet alleen is het product stabieler in vergelijking met andere leveranciers. En het heeft meer voordelen in nieuw productontwikkeling. Kan een verscheidenheid van distinctieve producten voltooien.China Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Dank u voor het doorbladeren van ons bedrijf. De geinteresseerde gasten zijn welkom om ons te contacteren.

 

 

 

Geschiedenis

In 1993 werd de JINCHENG-SCHAARfabriek opgericht door M. Chen Zhixing. Hij is ook één van de eerste mensen in China om een particuliere onderneming op te richten. Hij is de directeur van de originele Hongbao-afdeling van de schaartechnologie. Met zijn droom van schaar, begon de eerste partij arbeiders hun zaken.

 

In 2003, JINCHENG-werkte de SCHAAR met de KPC-fabriek in Korea samen. De originele technici bij de KPC-fabriek deelden hun productieervaring, en de drie jaar van samenwerking was technisch en kwalitatief een het vliegen verbetering voor de fabriek. Het ongereserveerde delen van KPC staat de fabriek toe niet alleen om toebehoren, toebehoren, machines ingevoerd te hebben, maar ook de deskundigheid van hun Japanse Rin Malende Systeem en Schaar voor de nauwkeurige kaliberbepaling van de scheerbeurtstroom te leren.

 

In 2008, JINCHENG-SCHAREN bewogen in de nieuwe fabriek. Zijn gebied bereikt 3000 vierkante meters wat de fundamenten voor de uitbreiding van de productieschaal legt.

 

Vanaf 2008 tot 2012, investeerden wij heel wat fondsen en ontwikkelden onafhankelijk de malende machine aan concaaf de binnenranden van de scharen. wegens dit, verkregen wij vier octrooien van uitvinding en drie gebruiksmodeloctrooien in China. Dit heeft beweegt in de de schaarindustrie van China veroorzaakt.
Ondertussen laat deze ontwikkeling ons toe om aan de normen van schaar in Taiwan, Korea en de high-end schaar in Japan te voldoen.

 

In 2013, introduceerden wij CNC boorcentrum en precisie vlakslijpenmachine. Wij vinden het gegevensvliegtuig door vliegtuig het malen en boren het gat in de schaar door het boren van centrum. Als enig gezamenlijk punt van de twee bladen en as van de schaar, is zijn belang duidelijk. Wij zorgen ervoor dat de gaten in de twee bladen absoluut concentrisch zijn wat de hand voelend meer vlot terwijl het snijden maakt en het beter maakt om de schroeven aan te passen en gevoeliger voor de aanpassing. Vooral voor de Amerikaanse markt waarin de dragende schroeven populair zijn, kan het lager volledig door deze techniek worden gebruikt. En onze schaar heeft een kwalitatieve sprong wegens dit gehad.

 

Vanaf 2015 tot 2017, onderzocht onze fabriek en ontwikkelde onafhankelijk naadloze high&lowtanden die schaar met fijne randen aan beide kanten verdunnen. Dit verhoogde de scherpte die van de tanden, zo zacht zijn knipsel maken voelen zoals de het kappenschaar. Wij hebben nu het gebruiksmodeloctrooi in China, verkregen en reeds de uitvindingsoctrooien in China en Amerika aangevraagd.

 

Vanaf 2017 tot 2018, Uitbreiding van het fabrieksgebouw. Het introduceren van een groot aantal geavanceerde machines。met inbegrip van een snijmachine van de 1.500 watts grote laser, een groot verwerkingscentrum, een aangepaste vier-as CNC malende machine met dubbel malend hoofd, een CNC externe rand malende machine, vier automatische oppoetsende machines en verscheidene milieubescherming faciliteiten. Wanneer dit high-tech materiaal in productie wordt gezet, zullen de snelheid van de productiereactie, de kwaliteitscontrole, en de nieuw productontwikkeling allen verbeterd worden.

 

 

Dienst

U kunt ons merk gebruiken en stijl, beschouwen wij ons merk aangezien het tweede gezicht van de fabriek, alle producten zorgvuldig wordt bewerkt en de levering is stabiel. U kunt de voorraad van het pakhuis testen. Tevreden met de kwaliteit van het product en plaats dan een orde. En wij steunen regionale merkbescherming, heten wij verkopers welkom om met ons te onderhandelen.
Wij keuren merkaanpassing goed, kunt u onze bestaande stijlen kiezen, of stelt voor om veranderingen op bestaande producten aan te brengen, en keurt klantensteekproeven goed, zullen de orden door ervaren beroeps worden gevolgd, zullen bespreken met u allen over uw producten in detail de informatie, van de steekproef aan de grote lading, dezelfde persoon heeft op te volgen, kan kleine partijen half afgewerkte steekproeven, de fabriekswaarborgen dat verstrekken het product volledig - gekwalificeerd is. De fabriek heeft de lange verleende OEM diensten aan bekende Europese en Amerikaanse merken, en sommige oude klanten hebben meer dan 16 jaar gediend. U kunt rusten verzekerd dat wij in samenwerking professioneel en eerlijk zijn.

Onze dienst is niet beperkt tot het verschepen, zijn wij verantwoordelijk voor de producten die wij hebben verkocht. Zorg ervoor de kwaliteit van het product zeer goed is.

Ons Team

Er zijn slechts twee mensen in hoofd de verkoopcontacten van ons bedrijf, die van alles van de orde van de klant aan de levering de oorzaak zijn, en de dienst van het verkooppersoneel omvat al contact na levering. Het verkooppersoneel heeft meer dan 15 jaar van ervaring, is zeer vertrouwd met onze producten en fabrieksproductie, en kan aan uw behoeften antwoorden zeer snel en correct. Maar wij zijn een team, is er heel wat personeel achter de verkoop, zodat kunt u rusten verzekerd dat de verkoop me zal helpen alles meedelen.

 

Naast verkoop, hebben wij onze eigen ontwerpers. 3D aftastentekening en de hulpmiddel hoofdafbeelding, de ontwikkeling van nieuwe producten zijn snel, en u kunt de tekeningen direct verbeteren. Een duidelijker doel is efficiënter. Het ontwerp van elk product is niet alleen een ontwerp in verschijning en comfort, maar ook een fusie van adviezen van de markt de eindverkoop. Wij hebben dichte banden met de eerste-rijmarkt en passen beter ons ontwerp aan de markttendens aan.

China Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Naast verkoop en ontwerppersoneel, heeft het bedrijf ook speciaal kwaliteitscontrolepersoneel. De inspectie van kwaliteit is niet beperkt tot de oppervlakte van schaar. Elke verdere besnoeiing van de schaar ondergaat een tweede inspectie. Andere kwaliteitscontroles worden uitgevoerd door relevante personeel en technici. Naast het handhaven van high-end precisiewerktuigmachines. Strikter volgens onze inspectienormen om de gatenpositie, groef en andere kwesties te voltooien. Op de hardheid. Wij hebben meer gespecialiseerd machines voor inspectie. Elke partij van product zal door een persoon worden getest en worden geregistreerd. De kwaliteit is de uitvoerige manifestatie van de controle van elke verbinding. Wij gebruiken een afzonderlijke correspondentiemethode, zodat elke stap een relevant inspectiepersoneel heeft.

China Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

En wij hebben onze eigen marktontwikkelaars. De fabriek heeft zijn eigen beroemd merk. Er zijn offline meer dan 50 handelaars, en wij zullen zeer snel aan off-line verkoop antwoorden. Combineer met markttendensen om producten in de hete markt te lanceren. De gevoelige kwaliteitsreactie van de eindmarkt is een sterke onoplettendheid van de kwaliteit van de fabriek. De marktontwikkelaar is ook een toeziende afdeling. Elk aspect van het team is zeer belangrijk. Een langdurig goed product is achter elk detail van het groepswerk. De lange geschiedenis van de fabriek heeft elke afdeling, en alles perfect gemaakt wij zijn enkel doen u van hoogte te voorzien - kwaliteit voor elke schaar.

China Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2