Contacteer ons
shine

Telefoonnummer : 86-18662236060

WhatsApp : +8613962269198

lopende band

Het de productieproces van de fabriek begint met een verscheidenheid van staalplaten en in gebeëindigde schaar vervaardigd. Het staal is beschikbaar in een verscheidenheid van hoge en lage rangen en is vrij verkiesbaar door customer.such als China 9cr, 9crGoMoV, Japan SUS440C, Japan hitach 440C, Japan Vg1, Japan Vg10, ATS314. Zweden DAMAS. De verschillende materialen beïnvloeden de scherpte en de duurzaamheid van het blad, en de stabiliteit en de corrosieweerstand van goede materialen zullen beter zijn. Volgens het verzoek van de klant, zullen wij het blad van elke schaar door laser verwijderen.

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. fabriek productielijn 0

De fabriek heeft meer dan 100 handvatvormen, vertegenwoordigt elke vorm een verschillende handvatvorm. De klanten kunnen uitkiezen van wat zij van onze bestaande handvatten, houden of de steekproeven of de tekeningen verstrekken die zij hebben gewild. De fabriek zal 3D tekeningen ontwerpen. Controleer eerst de vorm met de stevige tekening. Dan maak de vorm. Het handvatdeel is zeer gevoelig, is het gevoel van vingergreep zeer belangrijk, en de marktvoorkeur is verschillend, wat het herhaalde testen en mededeling vereist.

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Na aftasten door beroeps, trek de vorm van het product door de klant, en dan volgens de vereisten van het materiaal wordt vereist dat. Gebruik een lasersnijder om de bladen te verwijderen. Het wordt gekenmerkt door snelle verwerkingssnelheid. De vorm van het snijdershoofd is gemakkelijker te bevestigen en te controleren.

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. fabriek productielijn 2

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. fabriek productielijn 3

Gebruik een geavanceerde molen om de vlakheid en de dikte van het snijdershoofd te controleren. Niet alleen kan de uniformiteit van het product worden gecontroleerd, maar ook kan de vlakheid van het eindproduct gemakkelijker worden bereikt. Vermijd uncontrollability van traditioneel handvakmanschap. De nauwkeurigheid en de kwaliteit van de producten zijn zeer verbeterd. Met inbegrip van het maken is de moeilijke producten ook uitvoerbaar.

CNC het machinaal bewerken de centrumgaten kunnen worden gebruikt om een verscheidenheid van high-precision gatenposities te voltooien. De automatische positie van het het ondoordringbaar makengat van het ondoordringbaar makenhulpmiddel automatische die, met de traditionele handboring wordt vergeleken, is een belangrijke doorbraak in technologie. De zachtheid van de gatenpositie, de norm van de grootte, en verticality zijn met de hand onbereikbaar allen. Maak tot elke schaar een precisieinstrument.

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. fabriek productielijn 4

Het gebruiken van een high-precision molen om het blad te malen kan de vorm van het blad op een verscheidenheid van manieren nauwkeurig voltooien. High-precision gegevenscontrole vermijdt volledig uncontrollability van handverrichting. De nauwkeurigere gegevenscontrole maakt de fout van elk product kleiner. De veranderlijke vorm is ook eenvoudiger geworden. Het gebruik van geavanceerde precisiemolens niet alleen verbetert de productkwaliteit, maar ook breekt de verschijning. De schaar is gevoelig en mooi als ambachten, en de kwaliteit is eenvormig en stabiel.

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. fabriek productielijn 5

Vergeleken bij het vorige vervelende hand oppoetsen. De introductie van mechanische oppoetsende machines in de fabriek niet alleen maakt productie milieuvriendelijker, maar ook vermindert zeer arbeid, en de voordelen van machines zijn meer eenvormig. De gebeëindigde oppervlakte is meer perfect.

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. fabriek productielijn 6

Wij gebruiken lasermachines om de schaar te merken, en de klanten moeten slechts kunstwerk verstrekken. Wij kunnen ogo van onze klanten merken aangezien zij。 willen

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. fabriek productielijn 7

 

OEM / ODM

Er zijn verscheidene merken onder de fabriek, en nu is het belangrijkste merk „狐 HSH „. Deze merkfabriek is gelanceerd vele jaren. Zie hoofdzakelijk de Aziatische markt onder ogen en hebben een goede reputatie. De fabrieken kunnen ook met OEM en ODM samenwerken.

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

 

 

Voor schaar: Het directe verschil is vorm en kleur. Dieper. Het kan van het materiaal en productieproces van de schaar worden onderscheiden. Vanuit een verkoopperspectief. Naast het onderscheiden van de vorm van de schaar. Het is ook noodzakelijk om de duurzaamheid en het praktische aspect van de schaar te analyseren. De verschillende stijlen van schaar hebben verschillende functies en gebruiks verschillende scherpe methodes.

 

 

Schaartoebehoren: De Japanse toebehoren, zoals schroeven, hebben hogere nauwkeurigheid en vrij eenvoudige oppervlaktebehandeling, en zijn over het algemeen gebaseerd op machinaal bewerkte primaire kleuren. De Koreaanse schroeven zijn uitstekender in kleur en stijl, met inbegrip van diamanten, gravures, lijm, jade, etc. De Chinese schroeven hebben meer voordelen in prijs, en betrekkelijk weinig meer uitstekende producten. Wij kunnen alle bovengenoemde toebehoren verstrekken. Enkel is de prijs verschillend. Het is aan de klant te beslissen welke aan gebruik. En de fabriek kan bepaalde stijlen, bijvoorbeeld, met inbegrip van het handelsmerk van de klant etc. aanpassen. Elk van deze keuzen zijn gebaseerd op gastadviezen. Wij kunnen gasten met analyse helpen. De minimumordehoeveelheden in deze sectie kunnen niet één voor één worden beschreven. Omdat de verschillende producten in verschillende hoeveelheden worden bevolen.

 

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

 

Van de oppervlaktebehandeling van schaar: het schuren en het oppoetsen. De populairste kleuren voor kleur zijn titaniumplateren, hebben de kleuren toenamen goud, goud, mand, lichtblauw, groen, roze, purper, zwart, regenboogkleuren. De prijs is gematigd, en de kleur is vrij stabiel, en het is niet gemakkelijk langzaam te verdwijnen. Het graadtitanium omvat ook één of andere high-end, een weinig meer geraffineerd. Maar de prijs is hoog. En de Teflon, het is een beetje zoals een verf. Het grootste voordeel is dat de kleuren kunnen naar believen worden gekozen. De kleur is gewoonlijk stabiel en valt niet gemakkelijk van. Maar vergeleken bij titanium. Deze kleur is een beetje dikker en een weinig lager in hardheid. Momenteel, is de betere kleurenbehandeling deze twee.

 

 

Titaniumkleur

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. fabriek productielijn 2


 

 

Van het standpunt van schaarmaterialen, zijn de materialen nu verkrijgbaar in onze fabriek: China 9cr, 9crGoMoV, Japan SUS440C, Japan Hitach 440C, Japan Vg1, Japan Vg10, ATS314. DAMAS, Zweden. Wij zullen SGS en andere tests alvorens elke partij van materiaal uitvoeren op te slaan. Wij waarborgen de authenticiteit van het schaarmateriaal door onze fabriek wordt verstrekt die.

 

 

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. fabriek productielijn 3


 

De schaar komt in een verscheidenheid van stijlen: naast onze bestaande stijlen, kunnen wij onze klanten helpen aanpassen. Onze bestaande stijlen kunnen met uw merk worden aangepast. Momenteel, heeft onze fabriek meer dan 100 vormstijlen. Maar voor de markt, is dit niet genoeg. Wij kunnen geen cliënten helpen over stijl beslissen. Omdat de verschillende markten verschillende hobbys en gewoonten hebben. Wij wensen u om het product te beschrijven u, nodig hebt en een verzoek om het product indient u wenst. Dan maak een analyse. Als u niet geinteresseerd in onze bestaande stijlen bent. Wij kunnen steekproeven op de steekproeven of de tekeningen worden gebaseerd maken u verstrekt, maar zij zullen meer tijd en arbeid, materiaalresourcen en geld dat vergen. Er zal sommige vormkosten zijn, stemmen in wij met aanpassing.

 

 

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. fabriek productielijn 4


 

Het oordelen van de verwerking van schaar: Onze technologie is dicht aan Japan, en het blad is convex, en de gebruikelijke producten worden op deze wijze voltooid. Sommige klanten hebben speciale eisen ten aanzien van het productieproces van het product. Wij kunnen hetzelfde doen. Toch hebben onze technici meer dan 20 jaar van ervaring, maar wij hebben gedetailleerde mededeling nodig, en de klant moet duidelijk vóór de orde zeggen. Onze fabriek wordt gekenmerkt door gemechaniseerde productie en betere uniformiteit en stabiliteit van producten. U bent zeer welkom om om samenwerking。 te vragen

 

R & D

Het bedrijf heeft merkklanten meer dan 20 jaar gediend. De het productkwaliteit van de fabriek en de de diensthouding genieten van een hoge reputatie in de industrie. Het verkooppersoneel heeft uitgebreide productervaring. Allen u wenst moet het gewenste product beschrijven. Wij zullen u bij alles helpen. De klanten kunnen een verscheidenheid van ingevoerde en binnenlandse toebehoren, evenals een verscheidenheid van hoge en low-grade materialen vrij kiezen. De fabriek kan vele types van staal, zoals China 9CR, Japan 440-c, Japan VG1, Japan VG10 etc. verstrekken. Technisch, hebben onze werknemers meer dan 20 jaar van ervaring. Ons voordeel is dat de productkwaliteit zeer goed is. Onze productdeskundigheid en ervaring kunnen aan uw diverse eisen ten aanzien van productkwaliteit volledig voldoen.